Pallto treçerekshe vishnje me shirit me xixa

SKU: PROD-16932
I sugjeruar
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Materiali: Pambuk. Me zinxhir para dhe me shirit dekorativ me xixa ne pjesen e fundit dhe ne menge, edhe me xhepa. Gjatesia e palltos: 130 cm. Permasat e modeles: Pjesa e vitheve: 97 cm. Pjesa e belit: 67 cm. Pjesa e gjoksit: 85 cm. Gjatesia: 165 cm. Pesha: 54 kg. Shenim: Ne realizimin e fotove ne studio mund te kete ndryshim toni ngjyre. ...
Disponueshmëria:

1 në magazinë

2,500 L

Përshkrim

Materiali: Pambuk. Me zinxhir para dhe me shirit dekorativ me xixa ne pjesen e fundit dhe ne menge, edhe me xhepa. Gjatesia e palltos: 130 cm. Permasat e modeles: Pjesa e vitheve: 97 cm. Pjesa e belit: 67 cm. Pjesa e gjoksit: 85 cm. Gjatesia: 165 cm. Pesha: 54 kg. Shenim: Ne realizimin e fotove ne studio mund te kete ndryshim toni ngjyre. 

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5