Komplet ngjyre tulle me dy bluza

SKU: PROD-16994
I sugjeruar
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Materiali: Triko. Komplet me dy pjese, me bluze me menge te shkurtra poshte. Bluza e siperme me spile, me gure dhe me zbukurime. Gjatesia e kompletit: 73 cm. ...
Disponueshmëria:

1 në magazinë

1,700 L

Përshkrim

Materiali: Triko. Komplet me dy pjese, me bluze me menge te shkurtra poshte. Bluza e siperme me spile, me gure dhe me zbukurime. Gjatesia e kompletit: 73 cm. 

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5