Maja trendafili

SKU: PROD-17475
I sugjeruar
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Esence ose maja organike trendafili...Veçorite e ketij produkti te rralle ne fushen e tij por efektiv me shume se çdo lloj kremi tjeter natyral:Maja e trëndafilit përdoret për rikthimin e shëndetit të plotë të lëkurës, e ushqen atë, e hidraton, riparon plagët dhe plasaritjet, përmban vaj ulliri, vaj trëndafili, vaj arre kokosi, gjalp shea dhe vajra të tjerë me thelb organik. Ngaqë ka përmbajtje organike përdoret edhe për sëmundje si...
Disponueshmëria:

17 në magazinë

1,000 L

Përshkrim

Esence ose maja organike trendafili...
Veçorite e ketij produkti te rralle ne fushen e tij por efektiv me shume se çdo lloj kremi tjeter natyral:
Maja e trëndafilit përdoret për rikthimin e shëndetit të plotë të lëkurës, e ushqen atë, e hidraton, riparon plagët dhe plasaritjet, përmban vaj ulliri, vaj trëndafili, vaj arre kokosi, gjalp shea dhe vajra të tjerë me thelb organik. Ngaqë ka përmbajtje organike përdoret edhe për sëmundje si sëmundja te lëkurës ose ekzama. E zbut lëkurën, i jep një prekje foshnjore. Ajo që quhet maja e trëndafilit nuk është majaja e vetë trëndafilit, por përzierja e disa llojeve vajrash natyrale.

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5