Shampo kunder renies se flokeve me hither

SKU: PROD-17482
I sugjeruar
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
 SHAMPO ME HITHER Shampo me hither ne saje te ekstraktit te hithrit dhe vitaminave ndihmon ne mbrojtjen e ekuilibrit te lageshtires dhe te yndyres. Eshte efektiv ndaj gjithe llojeve te lekures kunder formimit te zbokthit dhe renies se flokeve. Ne perdorim te rregullt forcon rrenjet e flokeve dhe parandalon formimin e zbokthit. Perdorimi: Merrni ne pellembe aq shampo sa te mjaftoje per shkumezimin e flokeve tuaj, aplikojeni mbi floke te laget dhe beni masazh. Shpelajeni pasi ta keni lene per 2-3 minuta ne floke. Mund ta perdorni disa ...
Disponueshmëria:

7 në magazinë

1,000 L

Përshkrim

 SHAMPO ME HITHER
Shampo me hither ne saje te ekstraktit te hithrit dhe vitaminave ndihmon ne mbrojtjen e ekuilibrit te lageshtires dhe te yndyres. Eshte efektiv ndaj gjithe llojeve te lekures kunder formimit te zbokthit dhe renies se flokeve. Ne perdorim te rregullt forcon rrenjet e flokeve dhe parandalon formimin e zbokthit.
Perdorimi: Merrni ne pellembe aq shampo sa te mjaftoje per shkumezimin e flokeve tuaj, aplikojeni mbi floke te laget dhe beni masazh. Shpelajeni pasi ta keni lene per 2-3 minuta ne floke. Mund ta perdorni disa here njeheresh nese deshironi. Ruajeni nga drita dhe nxehtesia e drejtperdrejte. Pesha 300 ml.Mbajeni larg femijeve.

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5