Pardesy e zeze e gjate me kapuc.

SKU: PROD-18190
I sugjeruar
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Materiali: Xhup. Pardesy e gjate me kapuc pellushi ne ngjyre te zeze, me zinxhir para i cili mbulohet me marshete. Me 2 xhepa ne pjesen e belit dhe me 2 xhepa me zinxhire ne pjesene gjoksit. Pjesa e brendshme e pardesyse eshte me pellush deri ne gjatesine e belit e me rrip ne mes. Kapuci eshte me zinxhir i cili mund te hiqet. Masa: 42/44/46/48/50/52 Gjatesia e pardesyse: 137 cm ......
Disponueshmëria:

6 në magazinë

7,000 L

Përshkrim

Materiali: Xhup. Pardesy e gjate me kapuc pellushi ne ngjyre te zeze, me zinxhir para i cili mbulohet me marshete. Me 2 xhepa ne pjesen e belit dhe me 2 xhepa me zinxhire ne pjesene gjoksit. Pjesa e brendshme e pardesyse eshte me pellush deri ne gjatesine e belit e me rrip ne mes. Kapuci eshte me zinxhir i cili mund te hiqet.

Masa: 42/44/46/48/50/52

Gjatesia e pardesyse: 137 cm ...

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5