Pardesy bezhe e gjate me kapuc.

SKU: PROD-18191
I sugjeruar
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Materiali: Xhup. Pardesy e gjate me kapuc ne ngjyre bezhe , me zinxhir para i cili mbulohet me marshete.  Pjesa e brendshme e pardesyse eshte me pellush deri ne gjatesine e belit e me rrip ne mes. Pardesya ka 2 xhepa me zinxhire ne pjesen e gjoksit dhe 2 xhepa ne pjesen e belit. Kapuci eshte me pellush e me zinxhir i cili mund te hiqet. Masa: 44 Gjatesia e pardesyse: 135 cm ...
Disponueshmëria:

1 në magazinë

7,000 L

Përshkrim

Materiali: Xhup. Pardesy e gjate me kapuc ne ngjyre bezhe , me zinxhir para i cili mbulohet me marshete.  Pjesa e brendshme e pardesyse eshte me pellush deri ne gjatesine e belit e me rrip ne mes. Pardesya ka 2 xhepa me zinxhire ne pjesen e gjoksit dhe 2 xhepa ne pjesen e belit. Kapuci eshte me pellush e me zinxhir i cili mund te hiqet.

Masa: 44

Gjatesia e pardesyse: 135 cm 

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5