Pardesy e zeze e gjate me kapuc pellushi.

SKU: PROD-18192
I sugjeruar
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Materiali: Kadife. Pardesy gjate me kapuc pellushi ne ngjyre te zeze, me kopsa funksionale para e me rrip zinxhiri ne mes. Me xhepa ne secilin krahe.  Pjesa e brendshme e pardesyse eshte me astar. Pjesa e kraharorit eshte me detaje perlash te zeza dhe tek menget me perla te zeza. Kapuci eshte me kopsa funksionale qe mund te hiqet. Masa: 56 Gjatesia e pardesyse: 150 cm ...
Disponueshmëria:

1 në magazinë

7,000 L

Përshkrim

Materiali: Kadife. Pardesy gjate me kapuc pellushi ne ngjyre te zeze, me kopsa funksionale para e me rrip zinxhiri ne mes. Me xhepa ne secilin krahe.  Pjesa e brendshme e pardesyse eshte me astar. Pjesa e kraharorit eshte me detaje perlash te zeza dhe tek menget me perla te zeza. Kapuci eshte me kopsa funksionale qe mund te hiqet.

Masa: 56

Gjatesia e pardesyse: 150 cm 

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5