Pardesy trecerekshe me kapuc pellushi ne ngjyre ulliri.

SKU: PROD-18194
I sugjeruar
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Materiali: Xhup. Pardesy trecerekshe me kapuc ne ngjyre ulliri , me zinxhir para i cili mbulohet me marshete. Me xhepa me kapak me pricina ne secilin krahe.  Pjesa e brendshme e pardesyse eshte me pellush deri ne gjatesine e belit. Pjesa e belit me llastik, dhe kapuci eshte me pellush i cili mund te hiqet. Pjesa ne fund nga mbrapa me lidhje. Masa: 44 Gjatesia e pardesyse: 110 cm ...
Disponueshmëria:

1 në magazinë

4,500 L

Përshkrim

Materiali: Xhup. Pardesy trecerekshe me kapuc ne ngjyre ulliri , me zinxhir para i cili mbulohet me marshete. Me xhepa me kapak me pricina ne secilin krahe.  Pjesa e brendshme e pardesyse eshte me pellush deri ne gjatesine e belit. Pjesa e belit me llastik, dhe kapuci eshte me pellush i cili mund te hiqet. Pjesa ne fund nga mbrapa me lidhje.

Masa: 44

Gjatesia e pardesyse: 110 cm 

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5