Komplet ( pantallona bezhe e zbehte dhe tuniku kafe me lule)

SKU: PROD-18475
I sugjeruar
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Materiali: Krem.  Komplet ne 2 ngjyra . Tunik me cepa ne ngjyre kafe me jake te rrumbullaket, menge te gjata e me llastik. Pantallona te gjera e te gjata, me llastik ne bel. Gjatesia e tunikut: 105 cm. Gjatesia e pantallonave: 102 cm.........
Disponueshmëria:

1 në magazinë

3,500 L

Përshkrim

Materiali: Krem.  Komplet ne 2 ngjyra . Tunik me cepa ne ngjyre kafe me jake te rrumbullaket, menge te gjata e me llastik. Pantallona te gjera e te gjata, me llastik ne bel.

Gjatesia e tunikut: 105 cm.

Gjatesia e pantallonave: 102 cm......

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5