Tunik sportiv ne ngjyre te zeze

SKU: PROD-18476
I sugjeruar
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Materiali: Krem. Tunik ne ngjyre te zeze ,me kapuc me lidhese. Tuniku me  zinxhir para,  me 2 xhepa dhe menget me llastik. Detaje dekorative te menget dhe ne pjesen e parme ne ngjyre leopard. Gjatesia e tunikut: 123cm......
Disponueshmëria:

1 në magazinë

2,500 L

Përshkrim

Materiali: Krem. Tunik ne ngjyre te zeze ,me kapuc me lidhese. Tuniku me  zinxhir para,  me 2 xhepa dhe menget me llastik. Detaje dekorative te menget dhe ne pjesen e parme ne ngjyre leopard.

Gjatesia e tunikut: 123cm...

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5