Kemishe trecerekshe ne ngjyre bezhe

SKU: PROD-18477
I sugjeruar
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Materiali: Krem. Kemishe ngjyre bezhe ,me kopsa funksionale para dhe te menget me kopse. Kemisha ka 2 xhepa, dhe me carje anash. Detaji dekorativ  filet me kopse ne fund te kemishes  Gjatesia e bluzes:  115cm..................
Disponueshmëria:

1 në magazinë

2,500 L

Përshkrim

Materiali: Krem. Kemishe ngjyre bezhe ,me kopsa funksionale para dhe te menget me kopse. Kemisha ka 2 xhepa, dhe me carje anash. Detaji dekorativ  filet me kopse ne fund te kemishes

 Gjatesia e bluzes:  115cm...............

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5