Kemishe Blu

SKU: PROD-18478
I sugjeruar
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Materiali: Krem. Kemishe ne ngjyre blu. Kemisha ka kopsa dekorative ne pjesen e mengeve dhe ne pjesen e parme mberthehet nga kopsa funksionale . Gjatesia: 90 cm......
Disponueshmëria:

4 në magazinë

2,500 L

Përshkrim

Materiali: Krem. Kemishe ne ngjyre blu. Kemisha ka kopsa dekorative ne pjesen e mengeve dhe ne pjesen e parme mberthehet nga kopsa funksionale .

Gjatesia: 90 cm...

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5