Kemishe me kuadrata te zeza dhe mustarde

SKU: PROD-18483
I sugjeruar
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Materiali: Lino. Kemishe me kuadrata te zeza dhe mustarde, me kopsa dekorative para, me jake rrethore . Detaji i mengeve me 2 opsione te gjata dhe trecerekshe. Pjesa e pasme eshte me e gjate, me llastik ne 2 anet e belit dhe me kopsa dekorative. Gjatesia e parme e kemishes: 65 cm....... Gjatesia e pasme e kemishes; 75 cm.......
Disponueshmëria:

2 në magazinë

2,500 L

Përshkrim

Materiali: Lino. Kemishe me kuadrata te zeza dhe mustarde, me kopsa dekorative para, me jake rrethore . Detaji i mengeve me 2 opsione te gjata dhe trecerekshe. Pjesa e pasme eshte me e gjate, me llastik ne 2 anet e belit dhe me kopsa dekorative.

Gjatesia e parme e kemishes: 65 cm.......

Gjatesia e pasme e kemishes; 75 cm....

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5