Kemishe Bezhe

SKU: PROD-18484
I sugjeruar
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Materiali: Krem. Kemishe ngjyre bezhe me kopsa funksionale ne pjesen e parme po ashtu dhe menget. Detaji i kemishes eshte me lidhje ne bel, dhe menget jane me 2 opsione te gjata dhe trecerekshe. Gjatesia: 90cm.......
Disponueshmëria:

1 në magazinë

2,500 L

Përshkrim

Materiali: Krem. Kemishe ngjyre bezhe me kopsa funksionale ne pjesen e parme po ashtu dhe menget. Detaji i kemishes eshte me lidhje ne bel, dhe menget jane me 2 opsione te gjata dhe trecerekshe.

Gjatesia: 90cm....

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5