Fund ne ngjyre bezhe

SKU: PROD-18494
I sugjeruar
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Materiali: Terital. Fund ne ngjyre bezhe,me astari poshte. Fundi ka palosje te medha dhe me rrip ne materialin e tij. Gjatesia e fundit: 95 cm. ......
Disponueshmëria:

4 në magazinë

2,500 L

Përshkrim

Materiali: Terital. Fund ne ngjyre bezhe,me astari poshte. Fundi ka palosje te medha dhe me rrip ne materialin e tij. Gjatesia e fundit: 95 cm. ...

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5