Kozmetike

Krem Antirrudhe me fara rrushi

0nga 5
(0)
  • KREM ME FARA RRUSHI - Përmban vitaminë E në nivel të lartë. Njëkohësisht është një antioksidant i mirë dhe burim i acideve vajore esencial. - M...
Disponueshmëria:

10në magazinë

1,200 L 1,500 L Shto në shportë

Maja trendafili

0nga 5
(0)
  • Esence ose maja organike trendafili...Veçorite e ketij produkti te rralle ne fushen e tij por efektiv me shume se çdo lloj kremi tjeter natyral:Maja e trëndafilit përdoret p&eu...
Disponueshmëria:

17në magazinë

1,000 L Shto në shportë

Vazeline me trendafil

0nga 5
(0)
  • Vazelina me esencë trëndafili ndihmon në hidratimin e lëkurës suaj të thatë dhe në gjallërimin e saj. Është produkt ideal për manikyr dhe pe...
Disponueshmëria:

201në magazinë

500 L Shto në shportë

Krem Antirrudhe me alantoinen e kermillit

0nga 5
(0)
  • KREM ME ALANTOINE KERMILLI + VAJ TRENDAFILI. Ndihmon në luftën ndaj rrudhave dhe vonon efektet e plakjes. Ndihmon në eliminimin e njollave pas lindjes. Kremi i Kërmillit mbron l&...
Disponueshmëria:

83në magazinë

1,200 L Shto në shportë

Krem me Aloe Vera

0nga 5
(0)
  • Krem me Aloe Vera dhe me esence trendafili. Mund te perdoret si krem dite dhe nate per fytyren, duart dhe trupin. Ka efekt hidratues dhe ushqyes, e mban lekuren te bute dhe te shendetshme. Mbart cdo d...
Disponueshmëria:

112në magazinë

250 L 400 L Shto në shportë

Krem me Aloe Vera

0nga 5
(0)
  • Krem me Aloe Vera dhe me esence trendafili. Mund te perdoret si krem dite dhe nate per fytyren, duart dhe trupin. Ka efekt hidratues dhe ushqyes, e mban lekuren te bute dhe te shendetshme. Mbart cdo d...
Disponueshmëria:

73në magazinë

500 L Shto në shportë

Krem me Aloe Vera

0nga 5
(0)
  • Krem me Aloe Vera dhe me esence trendafili. Mund te perdoret si krem dite dhe nate per fytyren, duart dhe trupin. Ka efekt hidratues dhe ushqyes, e mban lekuren te bute dhe te shendetshme. Mbart cdo d...
Disponueshmëria:

8në magazinë

500 L 600 L Shto në shportë