Kozmetike

Shampo kunder renies se flokeve me hither

0nga 5
(0)
  •  SHAMPO ME HITHER Shampo me hither ne saje te ekstraktit te hithrit dhe vitaminave ndihmon ne mbrojtjen e ekuilibrit te lageshtires dhe te yndyres. Eshte efektiv ndaj gjithe llojeve te lekures k...
Disponueshmëria:

7në magazinë

1,000 L Shto në shportë

Shampo kunder yndyres se flokeve me hudher

0nga 5
(0)
  • SHAMPO ME HUDHER Shampo Talya ne saje te ekstraktit te hudhres dhe vitaminave ndihmon ne mbrojtjen e ekuilibrit te lageshtires dhe te yndyres se fijeve te flokut dhe te lekures se flokut. Mundeson qe...
Disponueshmëria:

17në magazinë

1,000 L Shto në shportë