Veshje per te rritur

Fustan gurkali+ pelerine tyl

0nga 5
(0)
 • Materiali: Tyl dhe sejlon. Ngjyra gurkal. Fustan me  krahe te gjata materjal seilon dhe teper thjeshte Gjatesia e fustanit:147 cm. Pelerina eshte materjal tyli .Pelerina ka punim dantelle, perlas...
Disponueshmëria:

5në magazinë

7,000 L Shto në shportë

Fustan i zi + pelerine tyl

0nga 5
(0)
 • Materiali: Tyl dhe sejlon. Ngjyra  e zeze. Fustan me  krahe te gjata materjal seilon dhe teper thjeshte Gjatesia e fustanit:147 cm. Pelerina eshte me punim tyli dhe gure dekorative ne pjesen...
Disponueshmëria:

4në magazinë

7,500 L Shto në shportë

Fustan lejla e erret me xixa

0nga 5
(0)
 • Materiali: Tyl . Ngjyra lejla e erret  fustani eshte me tyl dhe astar. Fustan krahe te gjata, me punim lulesh dekorative  dhe perlash ne pjesen e gjoksit  dhe me bel. Me prerje me bel. ...
Disponueshmëria:

6në magazinë

7,000 L Shto në shportë

Pallto stof ne ngjyre blu me gura dhe shirit lekure

0nga 5
(0)
 • Materiali: Stof. Ngjyra blu. Palltoja mbyllet me zinxhir ne te gjithe gjatesine e saj . Palltoja ka xhepa .Palltoja  ka shirit lekure industriale tek kraherori  gjithashtu edhe gure dekorati...
Disponueshmëria:

1në magazinë

3,500 L Shto në shportë

Pantallona krem ngjyra e kalter

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem . Ngjyra puder. Prerje sportive, pa xhepa dhe me llastik dhe lidhese tek beli. Gjatesia: 100 cm....
Disponueshmëria:

3në magazinë

2,000 L Shto në shportë

Pallto stof ne ngjyre blu me jake ushtarake

0nga 5
(0)
 • Materiali: Stof. Ngjyra blu. Palltoja ka jake ushtarake dhe mbyllet me zinxhir ne te gjithe gjatesine e tij. brenda saj palltoja ka astar. Palltoja  ka  xhepa ne te dy anet e saj.Palltoja ka...
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,500 L Shto në shportë

Pallto stof ne ngjyre blu me zinxhir

0nga 5
(0)
 • Materiali: Stof. Ngjyra blu. Palltoja ka jake kemishe dhe mbyllet me zinxhir, te cilin e ka ne te gjithe gjatesine e saj. Palltoja ka xhepa ne secilen ane. Palltoja ka llastike  ne fund te gjates...
Disponueshmëria:

3në magazinë

3,000 L Shto në shportë

Pallto stof ne ngjyre jeshile

0nga 5
(0)
 • Materiali: Stof. Ngjyra jeshile Palltoja mbyllet nga kopsa funksionale.Palltoja ka xhepa ne secilen ane. Palltoja pellush tek jaka dhe tek menget.Palltoja e ka pjesen e perparme me te shkurter. Gjates...
Disponueshmëria:

1në magazinë

3,000 L Shto në shportë

Pallto stof ne ngjyre blu

0nga 5
(0)
 • Materiali: Stof. Ngjyra blu. Palltoja mbyllet me rrip  te cilin e ka ne te njejten  ngjyre. Palltoja ka xhepa ne secilen ane.palltoja ka pellush tek jaka. Gjatesia: 119 cm. ....
Disponueshmëria:

2në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Pallto stof ne ngjyre blu te erret dhe jeshile

0nga 5
(0)
 • Materiali: Stof. Ngjyra blu e erret. Palltoja mbyllet ga kopsa funksionale.Palltoja ka xhepa  me zinxhir ne secilen ane. Palltoja pellush tek jaka. Gjatesia: 112 cm. ....
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,500 L Shto në shportë

Pallto stof ne ngjyre kafe

0nga 5
(0)
 • Materiali: Stof. Ngjyra kafe. Palltoja mbyllet me zinxhir dhe  ka rrip dekorativ ne mes.Palltoja ka xhepa ne secilen ane. Palltoja ka kapuc i cili mund te hiqet. Gjatesia: 106 cm. .........
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,500 L Shto në shportë

Pallto stof ne ngjyre vishnje

0nga 5
(0)
 • Materiali: Stof. Ngjyra vishnje. Palltoja mbyllet me zinxhir dhe me mashete me kopsa ne te gjithe gjatesine e tij.palltoja ka xhepa ne secilen ane. Palltoja ka kapuc i cili mund te hiqet. Gjatesia: 10...
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,500 L Shto në shportë

Tunik sportiv krem ne ngjyre roze

0nga 5
(0)
 • Materiali:Krem.Bluze ngjyre roze ,me kapuc.Kapuci i bluzes ka lidhese ne  ngjyre roze. Bluza ka zinxhir ne te gjithe gjatesine e saj.Gjatesia e bluzes:110cm...............
Disponueshmëria:

3në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Kostum portokalli me bluze te gjate dhe tuta

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krep.Kostum ne ngjyre portokallI, me dy pjese, me tunik me jake rrethore, me kopsa dekorative ne pjesen e perparme dhe me palosje perpara. Gjatesia:144 cm.Tuta me llastik me gjatesi :101cm...
Disponueshmëria:

3në magazinë

4,000 L Shto në shportë

Pantallona ne ngjyre blu me prerje klasike

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem i plote. Ngjyre blu. Prerje klasike, me xhepa, me llastik ne pjesen e pasme te belit. Gjatesia: 100 cm.....
Disponueshmëria:

4në magazinë

2,000 L Shto në shportë

Tunik sportiv krem ne ngjyre blu

0nga 5
(0)
 • Materiali:Krem.Bluze ngjyre blu ,me kapuc.Kapuci i bluzes ka lidhese ne  ngjyre blu. Bluza ka zinxhir ne te gjithe gjatesine e saj.Gjatesia e bluzes:110cm............
Disponueshmëria:

2në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Fund xhins me xhepa dhe rrip kaf

0nga 5
(0)
 • Materiali: Xhins.Fund xhins ne ngjyre blu. Fundi ka llastike ne bel dheme rrip ne ngjyre kafe. Fundi ka dy xhepa dhe pale ne fund te gjatesise se tij . Fundi eshte sportiv dhe teper i rehatshem . ...
Disponueshmëria:

3në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Pardesy trecerekshe me kapuc ne ngjyre lejla.

0nga 5
(0)
 • Materiali: Xhup. Pardesy trecerekshe me kapuc ne ngjyre lejla, me zinxhir para i cili mbulohet me marshete. Me xhepa ne secilin krahe.  Pjesa e brendshme e pardesyse eshte me astar. Pjeset e meng...
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,000 L Shto në shportë

Xhup trecereksh ulliri me kapuc pellushi

0nga 5
(0)
 • Materiali: Xhup. Xhup ulliri trecereksh me zinxhir, me lidhje ne mes. Kapuci eshte me pellush i cili mud te hiqet. Xhupi ka 2 xhepa me zinxhir. Pjesa e brendshme e xhupit eshte me pellush deri ne...
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,500 L Shto në shportë

Pardesy jeshile

0nga 5
(0)
 • Materiali: Dok. Pardesy me gjatesi deri te gjuri, ne ngjyre jeshile, me kopsa funksionale para. Pardesyja eshte me jake kemishe me pellush i cili edhe mund te hiqet. Menget i ka me marshet e me kopse ...
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,000 L Shto në shportë