Veshje per te rritur

Fustan lejla e erret me xixa

0nga 5
(0)
 • Materiali: Tyl . Ngjyra lejla e erret  fustani eshte me tyl dhe astar. Fustan krahe te gjata, me punim lulesh dekorative  dhe perlash ne pjesen e gjoksit  dhe me bel. Me prerje me bel. ...
Disponueshmëria:

6në magazinë

7,000 L Shto në shportë

Fustan stof gri+triko e shkurter me kopsa

0nga 5
(0)
 • Materiali: Stof.  Fustan ngjyre gri ka jake rrethore dhe eshte me menge zhapone. Gjatesia e fustanit: 136 cm. Triko ne ngjyre gri,me menge te gjata. Gjatesia e trikos:37cm......
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,000 L Shto në shportë

Fustan stof gri

0nga 5
(0)
 • Fustan ne material stof, ne ngjyre gri. me prerje me bel. Mund te perdoret ne pranvere, vere dhe ne vjeshte. Veshje mjaft e rehatshme dhe komode. Gjatesia e fustanit: 138 cm. ......
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,000 L Shto në shportë

Fustan stof blu

0nga 5
(0)
 • Fustan ne material stof, me prerje me bel dhe me rip. Fustani ka dizanjo lule ne pjesen e kraherorit ne ngjyre blu te erret. Fustani tek menget ka kopse dekorative. Mund te perdoret ne pranvere, vere ...
Disponueshmëria:

5në magazinë

5,000 L Shto në shportë

Fustan me menge zhapone ne ngjyre lule shege me rrjete para dhe me tyl ne pjesen e fundit

0nga 5
(0)
 • Materiali: Tyl dhe rrjete. Ngjyra puder. Fustan pa krahe, me punim rrjete dhe lulesh dekorative ne pjesen e gjoksit. Me prerje me bel. Gjatesia: 140 cm.  ...
Disponueshmëria:

1në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Fustan krep ne ngjyre gri me llastik ne menge

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krep. Ngjyra gri. Me jake rrethore dhe me menge tullumbac. Me rrip ne bel. Prerje e bollshme dhe e rehatshme. Material jo i tejdukshem. Gjatesia: 140 cm. ...
Disponueshmëria:

3në magazinë

4,000 L Shto në shportë

Fustan krep blu i erret me pala para

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krep. Ngjyre blu e erret. Me jake rrethore, me menge tullumbac dhe me pala ne pjesen e fundit. Gjatesia: 140 cm. ...
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,000 L Shto në shportë

Fustan stof kafe i hapur me kuadrate dhe me rrip ne bel

0nga 5
(0)
 • Materiali: Stof. Ngjyra kafe me kuadrate. Me jake kemishe, me kopsa funksionale para, me kopsa ne menge dhe me rrip nga materiali i tij ne bel. Gjatesia: 140 cm....
Disponueshmëria:

2në magazinë

4,000 L Shto në shportë

Fustan kadife lejla me dizajn leopardi

0nga 5
(0)
 • Materiali: Kadife. Ngjyre lejla. Model me menge lakuriq nate, me dizajn leopardi ne njeren ane. Gjatesia: 140 cm....
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,000 L Shto në shportë

Fustan kadife ngjyre tulle me menge lakuriq nate dhe me gure ne menge

0nga 5
(0)
 • Materiali: Kadife. Ngjyre tulle. Model me menge lakuriq nate. Me pjese te zeze ne menge dhe me gure po ashtu. Gjatesia: 140 cm....
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,000 L Shto në shportë

Fustan triko me pala ne gjoks dhe me rruaza si dhe me rrip ne bel

0nga 5
(0)
 • Materiali: Triko. Me jake rrethore, me perla dhe me flutur dekorative ne anen e parme. Po ashtu me rrip nga materiali i tij. Gjatesia e fustanit: 140 cm. Permasat e modeles:  Pjesa...
Disponueshmëria:

2në magazinë

3,500 L Shto në shportë

Fustan zhars me lule te vogla dhe me lidhese ne jake

0nga 5
(0)
 • Materiali: Zhars. Me jake me rripa, me prerje me bel, me rrip ne mes dhe me menge me llastik. Gjatesia e fustanit: 148 cm. Te dhenat e modeles:  Pjesa e vitheve: 97 cm. Pjesa e belit: 67 cm....
Disponueshmëria:

2në magazinë

3,500 L Shto në shportë

Fustan kadife me kuadrate

0nga 5
(0)
 • Materiali: Kadife e holle. Me jake rrethore, menge tullumbac, prerje me bel dhe me rrip lekure ne mes. Dizajn me katrore. Gjatesia e fustanit: 148 cm. Te dhenat e modeles:  Pjesa e vitheve: ...
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,000 L Shto në shportë

Fustan i bardhe me lule te vogla te zeza

0nga 5
(0)
 • Materiali: Kadife e holle. Me jake rrethore, menge tullumbac, prerje me bel dhe me rrip lekure ne mes. Dizajn me lule. Gjatesia e fustanit: 148 cm. Te dhenat e modeles:  Pjesa e vitheve: 97 ...
Disponueshmëria:

3në magazinë

4,000 L Shto në shportë

Fustan i zi me lule te bardha me menge tullumbac

0nga 5
(0)
 • Materiali: Kadife e holle. Me jake rrethore, menge tullumbac, prerje me bel dhe me rrip lekure ne mes. Dizajn me lule. Gjatesia e fustanit: 148 cm. Te dhenat e modeles:  Pjesa e vitheve: 97 ...
Disponueshmëria:

2në magazinë

4,000 L Shto në shportë

Fustan i zi me lule te verdha dhe me menge tullumbac

0nga 5
(0)
 • Materiali: Kadife e holle. Me jake rrethore, menge tullumbac, prerje me bel dhe me rrip lekure ne mes. Dizajn me lule. Gjatesia e fustanit: 148 cm. Te dhenat e modeles:  Pjesa e vitheve: 97 ...
Disponueshmëria:

2në magazinë

4,000 L Shto në shportë

Fustan kadife ngjyre puder me lule te vogla te zeza dhe me menge tullumbac

0nga 5
(0)
 • Materiali: Kadife e holle. Me jake rrethore, menge tullumbac, prerje me bel dhe me rrip lekure ne mes. Dizajn me lule. Gjatesia e fustanit: 148 cm. Te dhenat e modeles:  Pjesa e vitheve: 97 ...
Disponueshmëria:

2në magazinë

4,000 L Shto në shportë

Fustan kadife ngjyre puder me lule te bardha dhe me menge tullumbac

0nga 5
(0)
 • Materiali: Kadife e holle. Me jake rrethore, menge tullumbac, prerje me bel dhe me rrip lekure ne mes. Dizajn me lule. Gjatesia e fustanit: 148 cm. Te dhenat e modeles:  Pjesa e vitheve: 97 ...
Disponueshmëria:

2në magazinë

4,000 L Shto në shportë

Fustan kadife ngjyre bojeqielli me lule te bardha

0nga 5
(0)
 • Materiali: Kadife e holle. Me jake rrethore, menge tullumbac, prerje me bel dhe me rrip lekure ne mes. Dizajn me lule. Gjatesia e fustanit: 148 cm. Te dhenat e modeles:  Pjesa e vitheve: 97 ...
Disponueshmëria:

2në magazinë

4,000 L Shto në shportë

Fustan ne ngjyre kafe lule te vogla me pala korenti ne pjesen e fundit

0nga 5
(0)
 • Materiali: Zhars. Me jake rrethore, me menge tullumbac, me pala korenti ne pjesen e fundit dhe me rrip ne bel. Gjatesia e fustanit: 148 cm. Te dhenat e modeles:  Pjesa e vitheve: 97 cm. Pjes...
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,000 L Shto në shportë