Veshje per te rritur

Kemishe Bezhe

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem. Kemishe ngjyre bezhe me kopsa funksionale ne pjesen e parme po ashtu dhe menget. Detaji i kemishes eshte me lidhje ne bel, dhe menget jane me 2 opsione te gjata dhe trecerekshe. ...
Disponueshmëria:

1në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Kemishe me kuadrata te zeza dhe mustarde

0nga 5
(0)
 • Materiali: Lino. Kemishe me kuadrata te zeza dhe mustarde, me kopsa dekorative para, me jake rrethore . Detaji i mengeve me 2 opsione te gjata dhe trecerekshe. Pjesa e pasme eshte me e gjate, me llast...
Disponueshmëria:

2në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Kemishe me kuadrata te zeza dhe bezhe

0nga 5
(0)
 • Materiali: Lino. Kemishe me kuadrata te zeza dhe bezhe, me kopsa dekorative para, me jake rrethore . Detaji i mengeve me 2 opsione te gjata dhe trecerekshe. Pjesa e pasme eshte me e gjate, me lla...
Disponueshmëria:

2në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Kemishe ngjyre e zeze

0nga 5
(0)
 • Materiali: Lino. Kemishe ne ngjyre te zeze, me jake rrethore me lidhese. Me detaje, me lule ne gjoks dhe ne fund, menget me 2 opsione te gjata dhe trecerekshe. Gjatesia e kemishes: 72 cm..........
Disponueshmëria:

3në magazinë

2,000 L Shto në shportë

Kemishe ngjyre puder

0nga 5
(0)
 • Materiali: Lino. Kemishe ne ngjyre puder, me jake rrethore me lidhese. Me detaje, me lule ne gjoks dhe ne fund, menget me 2 opsione te gjata dhe trecerekshe. Gjatesia e kemishes: 72 cm.......
Disponueshmëria:

4në magazinë

2,000 L Shto në shportë

Kemishe Bezhe

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem. Kemishe ne ngjyre bezhe. Kemisha ka kopsa dekorative ne pjesen e mengeve dhe ne pjesen e parme mberthehet nga kopsa funksionale . Gjatesia: 90 cm......
Disponueshmëria:

4në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Kemishe Blu

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem. Kemishe ne ngjyre blu. Kemisha ka kopsa dekorative ne pjesen e mengeve dhe ne pjesen e parme mberthehet nga kopsa funksionale . Gjatesia: 90 cm......
Disponueshmëria:

4në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Kemishe trecerekshe ne ngjyre bezhe

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem. Kemishe ngjyre bezhe ,me kopsa funksionale para dhe te menget me kopse. Kemisha ka 2 xhepa, dhe me carje anash. Detaji dekorativ  filet me kopse ne fund te kemishes  Gjates...
Disponueshmëria:

1në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Kemishe me lule

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem. Kemishe me lule ne te gjithe teresine e saj.  Kemisha ka gure dekorative ne pjesen e perparme te saj dhe mbyllet me zinxhir ne pjesen mbrapa. Menget e kemishes mberthehen nga kop...
Disponueshmëria:

4në magazinë

3,000 L Shto në shportë

Kemishe e bardhe me dantelle dhe perla

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem. Kemishe ngjyre e bardhe e dekoruar ne pjesen e kraherorit me dantelle dhe perla. Kemisha mberthehet nga kopsa funksionale,po ashtu dhe menget mberthehen nga kopsa funksionale. Gjatesi...
Disponueshmëria:

5në magazinë

3,000 L Shto në shportë

Kemishe e bardhe me pala dhe fiongo dantelle te zeze

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem. Kemishe e bardhe me pala ne gjithe gjatesine e saj dhe fjongo dantelle te zeze tek jaka. Kemisha mberthehet nga kopsa funksionale me ngjyre te zeze. menget e kemishes po ashtu mbyllen...
Disponueshmëria:

5në magazinë

3,000 L Shto në shportë

Kemishe vishnje me fjongo mendafshi te zeze

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem. Kemishe ngjyre vishnje me jake me pala dhe fjongo mendafshi ne ngjyre te zeze. Kemisha ka pala dekorative ne pjesen e kraherorit dhe mberthehet nga kopsa funksionale. Kemisha ka gjith...
Disponueshmëria:

5në magazinë

3,000 L Shto në shportë

Kemishe e zeze me menge tullumbac dhe perla dekorative

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem. Kemishe ngjyre e zeze me jake dhe me kopsa funksionale. Kemisha ka menge tullumbac dekoruar me dantelle,gure dhe perla.Menget e kemishes mbyllen nga kater kopsa funksionale. Gjatesia:...
Disponueshmëria:

5në magazinë

3,000 L Shto në shportë

Kemishe roze pastel

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem. Kemishe me dantelle tek jaka,pjesa e kraherorit dhe tek menget. Gjatesia:63cm...
Disponueshmëria:

5në magazinë

3,000 L Shto në shportë

Kemishe e bardhe me jake sy

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem. Kemishe me jake sy,me detaje rrudhash, kopsa dekorative dhe me menge tullumbac. Gjatesia e kemishes: 65 cm. ...
Disponueshmëria:

5në magazinë

3,000 L Shto në shportë

Kemishe mente me rrjete para dhe me punim ne menge

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem. Me jake rrethore, me detaje guresh ne jake, me detaje tantelle dhe guresh ne menge, me tyl ne gjithe pjesen e parme. Gjatesia e kemishes: 83 cm. ...
Disponueshmëria:

1në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Kemishe mente me jake V dhe me punim ne menge

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem. Me jake kemishe, me jake V me detaje perlash dhe guresh, me detaj fjongo, perla dhe me kopsa. Gjatesia e kemishes: 83 cm. ...
Disponueshmëria:

2në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Kemishe mente me lule te vogla ne pjesen e supeve dhe ne krahe

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem. Me ngjyre mente, me jake rrethore me lidhese. Me detaj tyli me lule ne gjoks dhe ne menge, me llastik ne menge. Gjatesia e kemishes: 85 cm....
Disponueshmëria:

3në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Kemishe vishnje me gure ne krahe dhe me pala

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem. Ngjyre vishnje e ndezur. Me jake rrethore, me punim me flutura, tyl dhe gure ne menge, si dhe me kopsa ne menge.Gjatesia e kemishes: 60 cm....
Disponueshmëria:

5në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Kemishe ngjyre tulle me kopsa para, me gure dhe tantelle ne jake

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem. Me jake me gure e tantelle, kopsa funksionale para, me menge me llastik, me gure dhe tantelle dhe me rrip te holle ne bel. Gjatesia e kemishes: 83 cm. ...
Disponueshmëria:

3në magazinë

2,500 L Shto në shportë