Veshje per te rritur

Pantallona krem ne ngjyre te zeze

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem . Ngjyra e zeze. Prerje sportive, pa xhepa dhe me llastik dhe lidhese tek beli. Gjatesia: 100 cm.......
Disponueshmëria:

1në magazinë

2,000 L Shto në shportë

pantallona ulliri

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem i plote. Ngjyra ulliri. Prerje klasike, me xhepa fallco dhe me filiqe per te vendosur ripin. Pantallonat kane zinxhir edhe kopsa per te realizuar mbylljen. Gjatesia: 100 cm.......
Disponueshmëria:

2në magazinë

2,000 L Shto në shportë

Pantallona krem ne ngjyre te kalter

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem . Ngjyra e kalter. Prerje sportive, pa xhepa dhe me llastik dhe lidhese tek beli. Gjatesia: 100 cm....
Disponueshmëria:

3në magazinë

2,000 L Shto në shportë

Pantallona ne ngjyre blu me prerje klasike

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem i plote. Ngjyre blu. Prerje klasike, me xhepa, me llastik ne pjesen e pasme te belit. Gjatesia: 100 cm.....
Disponueshmëria:

4në magazinë

2,000 L Shto në shportë

Pantallona krem ngjyre puder

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem . Ngjyre puder. Prerje sportive, pa xhepa dhe me llastik dhe lidhese tek beli. Gjatesia: 100 cm.......
Disponueshmëria:

6në magazinë

2,000 L Shto në shportë

Pantallona gri firzamonik

0nga 5
(0)
 • Materiali: Zhars. Pantallona trecerekshe ngjyre gri, pala firzamonike dhe me rrip lekure. Gjatesia e pantallonave: 102 cm.. Masa: 38 / 38 / 40 ...
Disponueshmëria:

3në magazinë

3,000 L Shto në shportë

Pantallona te zeza serjoze terital

0nga 5
(0)
 • Materiali: Terital. Ngjyra e zeze. Prerje klasike,me shtrat te larte, me xhepa dhe me rrip funksional.Gjatesia: 98cm.......
Disponueshmëria:

5në magazinë

2,000 L Shto në shportë

Pantallona krem i plote ngjyre ulliri me prerje klasike

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem i plote. Ngjyra ulliri. Prerje klasike, me xhepa fallco dhe me filiqe per te vendosur ripin. Pantallonat kane zinxhir edhe kopsa per te realizuar mbylljen. Gjatesia: 100 cm.......
Disponueshmëria:

5në magazinë

2,000 L Shto në shportë

Pantallona krem i plote mustarde me prerje klasike

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem i plote. Ngjyra mustarde. Prerje klasike, me xhepa dhe me llastik perreth  te belit. Gjatesia: 107 cm.......
Disponueshmëria:

4në magazinë

2,000 L Shto në shportë

Pantallona krem i plote ngjyre roze me prerje klasike

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem i plote. Ngjyra puder. Prerje klasike, me xhepa dhe me llastik e pasme te belit. Gjatesia: 100 cm....
Disponueshmëria:

3në magazinë

2,000 L Shto në shportë

Pantallona krem i plote ne ngjyre blu e erret me prerje klasike

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem i plote. Ngjyre blu e erret. Prerje klasike, me xhepa, me llastik ne pjesen e pasme te belit. Gjatesia: 100 cm....
Disponueshmëria:

6në magazinë

2,000 L Shto në shportë

Pantallona treçereksh e hapur ne ane dhe me preçina ne pjesen anesore

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem i plote. Ngjyra qumesht. E hapur tek pjesa anesore e kembeve dhe e kapur me preçina. Gjatesia e pantallonave: 93 cm. ...
Disponueshmëria:

1në magazinë

1,500 L Shto në shportë