Veshje per te rritur

Fund xhins me xhepa dhe rrip kaf

0nga 5
(0)
 • Materiali: Xhins.Fund xhins ne ngjyre blu. Fundi ka llastike ne bel dheme rrip ne ngjyre kafe. Fundi ka dy xhepa dhe pale ne fund te gjatesise se tij . Fundi eshte sportiv dhe teper i rehatshem . ...
Disponueshmëria:

3në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Fund krem i plote ne ngjyre tulle me prerje klasike

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem i plote. Ngjyre tulle. Fund me prerje klasike pa xhepa. Fundi mbyllet ne saj te zinxhirit qe ka ne anen e majte te tij. Fundi ka rrip dekorativ leopard. Gjatesia: 100 cm.......
Disponueshmëria:

6në magazinë

3,000 L Shto në shportë

Fund krem i plote ne ngjyre jeshile te erret me prerje klasike

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem i plote. Ngjyre jeshile e erret. Fund me prerje klasike me xhepa. Fundi mbyllet ne saj te zinxhirit qe ka ne anene e majte te tij. Fundi ka punim qemer ne pjesen e perparme te belit. G...
Disponueshmëria:

6në magazinë

3,000 L Shto në shportë

Fund krem i plote ne ngjyre lejla te erret me prerje klasike

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem i plote. Ngjyre lejla e erret. Fund me prerje klasike pa xhepa. Fundi mbyllet ne saj te zinxhirit qe ka ne anene e majte te tij. Fundi ka rrip dekorativ ne ngjyre lejla te erret. Gja...
Disponueshmëria:

6në magazinë

3,000 L Shto në shportë

Fund sportiv ngjyre lejla e erret

0nga 5
(0)
 • Materiali: Zhars. Fund ne ngjyre lejla e erret. Fundi ka llastike ne bel. Fundi eshte sportiv dhe teper i rehatshem . Gjatesia e fundit: 102 cm. .........
Disponueshmëria:

5në magazinë

2,000 L Shto në shportë

Fund sportiv ngjyre blu

0nga 5
(0)
 • Materiali: Zhars. Fund ne ngjyre blu.Fundi ka llastike ne bel. Fundi eshte sportiv dhe teper i rehatshem . Gjatesia e fundit: 102 cm. .........
Disponueshmëria:

6në magazinë

2,000 L Shto në shportë

Fund sportiv ngjyre tulle

0nga 5
(0)
 • Materiali: Zhars.Fund ne ngjyre tulle. Fundi ka llastike ne bel. Fundi eshte sportiv dhe teper i rehatshem . Gjatesia e fundit: 102 cm. .........
Disponueshmëria:

6në magazinë

2,000 L Shto në shportë

Fund sportiv ngjyre ulliri

0nga 5
(0)
 • Materiali: Zhars.Fund ne ngjyre ulliri. Fundi ka llastike ne bel. Fundi eshte sportiv dhe teper i rehatshem . Gjatesia e fundit: 102 cm. .........
Disponueshmëria:

6në magazinë

2,000 L Shto në shportë

Fund sportiv ngjyre lejla

0nga 5
(0)
 • Materiali: Zhars.Fund ne ngjyre lejla.Fundi ka llastike ne bel. Fundi eshte sportiv dhe teper i rehatshem . Gjatesia e fundit: 102 cm. ......
Disponueshmëria:

4në magazinë

2,000 L Shto në shportë

Fund ngjyre portokalli me pika

0nga 5
(0)
 • Materiali: Zhars.Fund ne ngjyre portokalli me pika te bardha.Fund me gjysme astari poshte. Fundi ka palosje te mbedha dhe me rrip ne materialin e tij. Gjatesia e fundit: 100 cm. ...
Disponueshmëria:

2në magazinë

3,000 L Shto në shportë

Fund lekure ngjyre e zeze

0nga 5
(0)
 • Materiali: Lekure. Me gjysme astari poshte. Me kopsa dekorative ne pjesen e parme dhe prerje veref. Gjatesia e fundit: 100 cm.  ...
Disponueshmëria:

2në magazinë

3,000 L Shto në shportë

Fund xhins gri

0nga 5
(0)
 • Materiali: Xhins. Me zinxhir ne anen e majte, prerje veref dhe me xhepa ne krahun e majte dhe te djathte te tij. Fundi eshte shume i lehte dhe praktik Gjatesia e fundit: 109cm....
Disponueshmëria:

5në magazinë

3,000 L Shto në shportë

Fund krem ngjyra e zeze

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem. Fund ngjyre  te zeze me llastik dhe lidhese ne bel. Fundi ka xhep ne anen e djathte dhe ne te majte te tij. Gjatesia:96cm......
Disponueshmëria:

1në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Fund krem ngjyra lejla

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem. Fund ngjyre lejla me llastik dhe lidhese ne bel. Fundi ka xhep ne anen e djathte dhe ne te majte te tij. Gjatesia:101cm...
Disponueshmëria:

3në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Fund krem ngjyra kaf

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem. Fund ngjyre kaf me llastik dhe lidhese ne bel. Fundi ka  xhep ne anen e djathte dhe ne te majte te tij. Gjatesia:101cm...
Disponueshmëria:

3në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Fund me prerje veref dhe me rrip dekorativ ne bel

0nga 5
(0)
 • Materiali: Terital. Ngjyre e zeze. Me rrip dekorative ne bel, prerje veref. Gjatesia: 93 cm.  ...
Disponueshmëria:

1në magazinë

2,300 L Shto në shportë

Fund bardhe e zi me kuadrate dhe me pala korenti

0nga 5
(0)
 • Materiali: Terital. Me gjysme astari poshte. Me pala fizarmonike dhe me rrip ne bel nga materiali i tij. Gjatesia e fundit: 100 cm. Permasat e modeles: Pjesa e vitheve: 97 cm. Pjesa e belit: 67 c...
Disponueshmëria:

6në magazinë

3,000 L Shto në shportë

Fund terital blu i erret me kopsa para

0nga 5
(0)
 • Materiali: Terital. Me gjysme astari poshte. Me kopsa dekorativ ne anen e parme, prerje veref dhe me rrip ne materialin e tij. Gjatesia e fundit: 100 cm. Permasat e modeles: Pjesa e vitheve:...
Disponueshmëria:

1në magazinë

3,000 L Shto në shportë

Fund ngjyre qumesht me tyl me xixa

0nga 5
(0)
 • Materiali: Tyl. Fund me pala korenti me tyl me xixa ne pjesen e siperme, me astar dhe me rrip lekure. Gjatesia e fundit: 96 cm. ...
Disponueshmëria:

3në magazinë

3,000 L Shto në shportë

Fund treçereksh me model leopard dhe me cope saten

0nga 5
(0)
 • Materiali: Mendafsh i plote. Me dizajn leopard, fund treçereksh. Gjatesia e fundit: 90 cm. Permasat e modeles: Pjesa e vitheve: 97 cm. Pjesa e belit: 67 cm. Pjesa e gjoksit: 85 cm. Gjatesi...
Disponueshmëria:

3në magazinë

3,000 L Shto në shportë