Veshje per te rritur

Pardesy ( Hixhab i zi )

0nga 5
(0)
 •  Material: Krem. Hixhab i gjate ne ngjyre te zeze. Hixhabi me zinxhiri arrin deri ne 1 m. Hixhabin ne pjesen e menge dhe ne fund eshte me temina dhe me theke.  Mund te perdoret ne pranvere, ...
Disponueshmëria:

2në magazinë

5,000 L Shto në shportë

Pardesy ( Hixhab jeshil me kafe )

0nga 5
(0)
 •  Material: Krem. Hixhab i gjate ne ngjyre jeshil me kafe. Hixhabi me 2 pjese, zinxhiri arrin deri ne 1 m.    Mund te perdoret ne pranvere, vere dhe ne vjeshte. Veshje mjaft e rehat...
Disponueshmëria:

3në magazinë

5,000 L Shto në shportë

Pardesy ( Hixhab lejla me roze )

0nga 5
(0)
 •  Material: Krem. Hixhab i gjate ne ngjyre lejla me roze. Hixhabi me 2 pjese, zinxhiri arrin deri ne 1 m. Hixhabin ne pjesen e parme eshte me pricina,  Mund te perdoret ne pranvere, vere dhe ...
Disponueshmëria:

5në magazinë

5,000 L Shto në shportë

Pardesy me kapuc ( Hixhab ne ngjyre tulle )

0nga 5
(0)
 •  Material: Krem. Hixhabi ne ngjyre tulle. Hixhabi eshte me kapuc qe mund te hiqet.  Zinxhiri i hixhabit eshte 1m, me 2 xhepa dhe menget me llastik. Mund te perdoret ne pranvere, vere dhe ne ...
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,000 L Shto në shportë

Pardesy ( Hixhab i zi )

0nga 5
(0)
 •  Material: Krem. Hixhab ne ngjyre te zeze. Hixhabi ka flutra te zeza ne pjesen e mengeve. Hixhabi mbyllet nga zinxhiri i mbuluar te cilin e ka ne te gjithe gjatesine e tij. Hixhabin ka ...
Disponueshmëria:

4në magazinë

5,000 L Shto në shportë

Pardesy ( Hixhab i zi )

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem. Hixhab i gjate, ne ngjyre zeze. Hixhabi ka pricina te xhepat dhe ne pjesen e gjoksit. Fustani ka fyt te rrumbullaket, mbyllet nga zinxhiri qe eshte i gjate 1m. Mund te perdoret ne pra...
Disponueshmëria:

3në magazinë

4,000 L Shto në shportë

Hixhab bojeqielli ( pardesy)

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem. Hixhab i gjate, ne ngjyre bojeqielli. Hixhabi ka pricina te menget, xhepat dhe ne pjesen e gjoksit. Fustani ka fyt te rrumbullaket, mbyllet nga zinxhiri qe eshte i gjate 1m. Mund te p...
Disponueshmëria:

6në magazinë

4,000 L Shto në shportë

Pardesy jeshile

0nga 5
(0)
 • Materiali: Dok. Pardesy me gjatesi deri te gjuri, ne ngjyre jeshile, me kopsa funksionale para. Pardesyja eshte me jake kemishe me pellush i cili edhe mund te hiqet. Menget i ka me marshet e me kopse ...
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,000 L Shto në shportë

Pardesy kafe, me jake kemishe pellushi.

0nga 5
(0)
 • Materiali: Dok. Pardesy me gjatesi deri  te gjuri, ne ngjyre kafe, me kopsa funksionale para. Pardesya eshte me jake kemishe me pellush i cili edhe mund te hiqet. Menget i ka me marshet e me kops...
Disponueshmëria:

1në magazinë

3,500 L Shto në shportë

Fuatan me zinxhire ne ngjyre lejla te erret.

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem. Fustan i gjate, ne ngjyre lejla te erret. Fustani ka temina te menget dhe ne fund te fustanit. Fustani ka fyt te rrumbullaket, mbyllet nga zinxhiri te cilin e ka ne te gjithe gjatesin...
Disponueshmëria:

6në magazinë

5,000 L Shto në shportë

Pardesy trecerekshe me kapuc pellushi ne ngjyre ulliri.

0nga 5
(0)
 • Materiali: Xhup. Pardesy trecerekshe me kapuc ne ngjyre ulliri , me zinxhir para i cili mbulohet me marshete. Me xhepa me kapak me pricina ne secilin krahe.  Pjesa e brendshme e pardesyse es...
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,500 L Shto në shportë

Pardesy trecerekshe me kapuc pellushi ne ngjyre kafe.

0nga 5
(0)
 • Materiali: Xhup. Pardesy trecerekshe me kapuc pellushi ne ngjyre kafe. Me zinxhir para i cili mbulohet me marshete. Me xhepa ne secilin krahe.  Pjesa e brendshme e pardesyse eshte me pellush deri...
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,500 L Shto në shportë

Pardesy e zeze e gjate me kapuc pellushi.

0nga 5
(0)
 • Materiali: Kadife. Pardesy gjate me kapuc pellushi ne ngjyre te zeze, me kopsa funksionale para e me rrip zinxhiri ne mes. Me xhepa ne secilin krahe.  Pjesa e brendshme e pardesyse eshte me astar...
Disponueshmëria:

1në magazinë

7,000 L Shto në shportë

Pardesy bezhe e gjate me kapuc.

0nga 5
(0)
 • Materiali: Xhup. Pardesy e gjate me kapuc ne ngjyre bezhe , me zinxhir para i cili mbulohet me marshete.  Pjesa e brendshme e pardesyse eshte me pellush deri ne gjatesine e belit e me rrip ne mes...
Disponueshmëria:

1në magazinë

7,000 L Shto në shportë

Pardesy e zeze e gjate me kapuc.

0nga 5
(0)
 • Materiali: Xhup. Pardesy e gjate me kapuc pellushi ne ngjyre te zeze, me zinxhir para i cili mbulohet me marshete. Me 2 xhepa ne pjesen e belit dhe me 2 xhepa me zinxhire ne pjesene gjoksit. Pjesa e b...
Disponueshmëria:

6në magazinë

7,000 L Shto në shportë

Pardesy trecerekshe me kapuc ne ngjyre bezhe.

0nga 5
(0)
 • Materiali: Xhup. Pardesy trecerekshe me kapuc ne ngjyre bezhe , me zinxhir para i cili mbulohet me marshete. Me xhepa ne secilin krahe.  Pjesa e brendshme e pardesyse eshte me astar. Pjeset e men...
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,000 L Shto në shportë

Pardesy trecerekshe me kapuc ne ngjyre jeshile e zbehte.

0nga 5
(0)
 • Materiali: Xhup. Pardesy trecerekshe me kapuc ne ngjyre jeshile e zbehte , me zinxhir para i cili mbulohet me marshete. Me xhepa ne secilin krahe.  Pjesa e brendshme e pardesyse eshte me astar. P...
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,000 L Shto në shportë

Pardesy trecerekshe me kapuc ne ngjyre ulliri.

0nga 5
(0)
 • Materiali: Xhup. Pardesy trecerekshe me kapuc ne ngjyre ulliri , me zinxhir para i cili mbulohet me marshete. Me xhepa ne secilin krahe.  Pjesa e brendshme e pardesyse eshte me astar. Pjeset e me...
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,000 L Shto në shportë

Pardesy trecerekshe me kapuc ne ngjyre tulle.

0nga 5
(0)
 • Materiali: Xhup. Pardesy trecerekshe me kapuc ne ngjyre tulle , me zinxhir para i cili mbulohet me marshete. Me xhepa ne secilin krahe.  Pjesa e brendshme e pardesyse eshte me astar. Pjeset e men...
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,000 L Shto në shportë

Pardesy trecerekshe me kapuc me pellush ne ngjyre tulle.

0nga 5
(0)
 • Materiali: Xhup. Pardesy trecerekshe me kapuc me pellush ne ngjyre tulle , me zinxhir para i cili mbulohet me marshete. Me xhepa ne secilin krahe.  Pjesa e brendshme e pardesyse eshte me pellush ...
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,500 L Shto në shportë