Veshje per te rritur

Pallto stof ne ngjyre blu me gura dhe shirit lekure

0nga 5
(0)
 • Materiali: Stof. Ngjyra blu. Palltoja mbyllet me zinxhir ne te gjithe gjatesine e saj . Palltoja ka xhepa .Palltoja  ka shirit lekure industriale tek kraherori  gjithashtu edhe gure dekorati...
Disponueshmëria:

1në magazinë

3,500 L Shto në shportë

Pallto stof ne ngjyre blu me jake ushtarake

0nga 5
(0)
 • Materiali: Stof. Ngjyra blu. Palltoja ka jake ushtarake dhe mbyllet me zinxhir ne te gjithe gjatesine e tij. brenda saj palltoja ka astar. Palltoja  ka  xhepa ne te dy anet e saj.Palltoja ka...
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,500 L Shto në shportë

Pallto stof ne ngjyre blu me zinxhir

0nga 5
(0)
 • Materiali: Stof. Ngjyra blu. Palltoja ka jake kemishe dhe mbyllet me zinxhir, te cilin e ka ne te gjithe gjatesine e saj. Palltoja ka xhepa ne secilen ane. Palltoja ka llastike  ne fund te gjates...
Disponueshmëria:

3në magazinë

3,000 L Shto në shportë

Pallto stof ne ngjyre jeshile

0nga 5
(0)
 • Materiali: Stof. Ngjyra jeshile Palltoja mbyllet nga kopsa funksionale.Palltoja ka xhepa ne secilen ane. Palltoja pellush tek jaka dhe tek menget.Palltoja e ka pjesen e perparme me te shkurter. Gjates...
Disponueshmëria:

1në magazinë

3,000 L Shto në shportë

Pallto stof ne ngjyre blu

0nga 5
(0)
 • Materiali: Stof. Ngjyra blu. Palltoja mbyllet me rrip  te cilin e ka ne te njejten  ngjyre. Palltoja ka xhepa ne secilen ane.palltoja ka pellush tek jaka. Gjatesia: 119 cm. ....
Disponueshmëria:

2në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Pallto stof ne ngjyre blu te erret dhe jeshile

0nga 5
(0)
 • Materiali: Stof. Ngjyra blu e erret. Palltoja mbyllet ga kopsa funksionale.Palltoja ka xhepa  me zinxhir ne secilen ane. Palltoja pellush tek jaka. Gjatesia: 112 cm. ....
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,500 L Shto në shportë

Pallto stof ne ngjyre kafe

0nga 5
(0)
 • Materiali: Stof. Ngjyra kafe. Palltoja mbyllet me zinxhir dhe  ka rrip dekorativ ne mes.Palltoja ka xhepa ne secilen ane. Palltoja ka kapuc i cili mund te hiqet. Gjatesia: 106 cm. .........
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,500 L Shto në shportë

Pallto stof ne ngjyre vishnje

0nga 5
(0)
 • Materiali: Stof. Ngjyra vishnje. Palltoja mbyllet me zinxhir dhe me mashete me kopsa ne te gjithe gjatesine e tij.palltoja ka xhepa ne secilen ane. Palltoja ka kapuc i cili mund te hiqet. Gjatesia: 10...
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,500 L Shto në shportë

Pallto treçerekshe vishnje me hapje anesore

0nga 5
(0)
 • Materiali: Pambuk. Ngjyra vishnje. Me hapje anesore, me detaje perlash te zeza. Gjatesia: 123 cm. ...
Disponueshmëria:

1në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Pallto treçerekshe vishnje me rrip ne bel dhe me jelek dekorativ

0nga 5
(0)
 • Materiali: Pambuk. Pallto me jake kemishe, me jelek lekure dekorativ dhe me rrip lekure ne bel. Gjatesia e palltos: 110 cm. Permasat e modeles: Pjesa e vitheve: 97 cm. Pjesa e belit: 67 cm. Pjesa...
Disponueshmëria:

1në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Pallto treçerekshe blu e erret me rrip ne bel dhe me jelek dekorativ

0nga 5
(0)
 • Materiali: Pambuk. Pallto me jake kemishe, me jelek lekure dekorativ dhe me rrip lekure ne bel. Gjatesia e palltos: 110 cm. Permasat e modeles: Pjesa e vitheve: 97 cm. Pjesa e belit: 67 cm. Pjesa...
Disponueshmëria:

2në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Pallto treçerekshe blu e erret me shirit me xixa

0nga 5
(0)
 • Materiali: Pambuk. Me zinxhir para dhe me shirit dekorativ me xixa ne pjesen e fundit dhe ne menge, edhe me xhepa. Gjatesia e palltos: 130 cm. Permasat e modeles: Pjesa e vitheve: 97 cm...
Disponueshmëria:

1në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Pallto treçerekshe vishnje me shirit me xixa

0nga 5
(0)
 • Materiali: Pambuk. Me zinxhir para dhe me shirit dekorativ me xixa ne pjesen e fundit dhe ne menge, edhe me xhepa. Gjatesia e palltos: 130 cm. Permasat e modeles: Pjesa e vitheve: 97 cm. Pjesa e ...
Disponueshmëria:

1në magazinë

2,500 L Shto në shportë