Veshje per te rritur

Komplet ( pantallona bezhe e zbehte dhe tuniku kafe me lule)

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem.  Komplet ne 2 ngjyra . Tunik me cepa ne ngjyre kafe me jake te rrumbullaket, menge te gjata e me llastik. Pantallona te gjera e te gjata, me llastik ne bel. Gjatesia e tunikut: ...
Disponueshmëria:

1në magazinë

3,500 L Shto në shportë

Komplet ne ngjyre tulle

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem.  Komplet ne ngjyre tulle. Kemishe me jake e me kopsa funksionale para, e gjere me menge te gjata dhe me xhepa me zinxhir para. Pantallona te gjata, me llastik ne bel. Gjatesia e...
Disponueshmëria:

1në magazinë

3,500 L Shto në shportë

Komplet ne ngjyre te zeze

0nga 5
(0)
 • Materiali: Lino.  Komplet ne ngjyre te zeze. Kemishe e gjere me jake me kopsa funksionale ne te gjithe gjatesine, menget marshete. Ne pjesen e gjoksit ka xhepa dekorative. Fund gjata, me cepa e m...
Disponueshmëria:

3në magazinë

3,500 L Shto në shportë

Komplet ne ngjyre jeshile

0nga 5
(0)
 • Materiali: Lino.  Komplet ne ngjyre jeshile. Kemishe e gjere me jake me kopsa funksionale ne te gjithe gjatesine, menget marshete. Ne pjesen e gjoksit ka xhepa dekorative. Fund i gjata, me cepa e...
Disponueshmëria:

3në magazinë

3,500 L Shto në shportë

Komplet ne ngjyre bezhe

0nga 5
(0)
 • Materiali: Lino.  Komplet ne ngjyre bezhe. Kemishe e gjere me jake me kopsa funksionale ne te gjithe gjatesine, menget marshete. Ne pjesen e gjoksit ka xhepa dekorative. Fund gjata, me cepa e me ...
Disponueshmëria:

3në magazinë

3,500 L Shto në shportë

Komplet ne ngjyre mente

0nga 5
(0)
 • Materiali: Lino.  Komplet ne ngjyre mente. Kemishe e gjere me jake te rrumbullaket e me kopsa funksionale para, menget me llastik. Ne pjesen e gjoksit ka xhepa dekorativ, me lidhje ne bel. Pantal...
Disponueshmëria:

1në magazinë

3,500 L Shto në shportë

Komplet ne ngjyre gri

0nga 5
(0)
 • Materiali: Lino.  Komplet ne ngjyre gri. Kemishe e gjere me jake te rrumbullaket e me kopsa funksionale para, menget me llastik. Ne pjesen e gjoksit ka xhepa dekorativ, me lidhje ne bel. Pan...
Disponueshmëria:

2në magazinë

3,500 L Shto në shportë

Komplet ne ngjyre bezhe

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem.  Komplet ne ngjyre bezhe. Kemishe me jake e me kopsa funksionale para, e gjere me menge te gjata dhe me xhepa me zinxhir para. Pantallona te gjata, me llastik ne bel. Gjatesia e...
Disponueshmëria:

2në magazinë

3,500 L Shto në shportë

Komplet ne ngjyre jeshile

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem.  Komplet ne ngjyre jeshile. Kemishe me jake e me kopsa funksiona le par, e gjere me menge te gjata dhe me xhepa me zinxhir para. Pantallona te gjata, me llastik ne bel....
Disponueshmëria:

4në magazinë

3,500 L Shto në shportë

Komplet ne gjyre puder dhe te bardhe

0nga 5
(0)
 • Materiali: Nailon. Komplet me dy pjese. Bluze e bardhe me menge te shkurtra poshte. Bluza  me menge te gjata ne ngjyre puder. Masa: XXL Gjatesia e bluzes se bardhe: 66 cm... Gjatesia e bluzes ...
Disponueshmëria:

1në magazinë

3,500 L Shto në shportë

Komplet ngjyre blu me dy pjese

0nga 5
(0)
 • Materiali: Triko. Komplet me dy pjese, me bluze me menge te shkurtra poshte. Bluza me menge te gjata e siperme me spile, me gure dhe me zbukurime. Masa: M Gjatesia e kompletit: 73 cm. ......
Disponueshmëria:

1në magazinë

1,700 L Shto në shportë

Bluza trecerekshe kasike e zeze me dy pjese

0nga 5
(0)
 • Materiali: Nailon. Bluze me menge te gjata me jake te rrumbullaket. Jelek trecereksh  ne pjesen e parme me gura te zi.   Masa: L/XL/XXL   Gjatesia bluzes: 75 cm...   Gjatesia...
Disponueshmëria:

3në magazinë

3,500 L Shto në shportë

Bluze klasike e zeze me dy pjese.

0nga 5
(0)
 • Materiali: Nailon. Bluze me menge te gjata me jake te rrumbullaket dhe punim dantelle e zeze dhe temina. Jelek trecereksh me punim dantelle e zeze dhe me temina.   Masa: L/XL/XXL   Gja...
Disponueshmëria:

3në magazinë

3,500 L Shto në shportë

Komplet i zi klasik me dy pjese.

0nga 5
(0)
 • Materiali: Nailon. Bluze e hapur me menge te gjata. Bluze me menge te shkurtra me jake te rrumbullaket me xixa dhe perla .   Masa e kompletit: L/XL/XXL   Gjatesia e triko: 86 cm... Gj...
Disponueshmëria:

3në magazinë

3,500 L Shto në shportë

Fustan+triko ngjyre mustarde

0nga 5
(0)
 • Materiali: Triko.  Fustani ka jake rrethore dhe eshte me menge te gjata. Gjatesia e fustanit: 125 cm. Trikoja ka ngjyre mustarde, menge te shkurtera dhe forma lakuriq nate. Trikoja ka punime...
Disponueshmëria:

1në magazinë

3,500 L Shto në shportë

Komplet triko+jelek me perla blu dhe tantelle

0nga 5
(0)
 • Materiali: Triko. Triko + jelek me perla blu dhe tantelle, ne ngjyre blu. Gjatesia e jelekut: 90 cm Gjatesia e trikos: 95 cm Masa standart.  ...
Disponueshmëria:

1në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Komplet triko+jelek me qendisje

0nga 5
(0)
 • Materiali: Triko. Triko + jelek me qendisje ne ngjyre bezhe. Gjatesia e jelekut: 87 cm Gjatesia e trikos: 91 cm Masa standart.  ...
Disponueshmëria:

1në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Komplet triko+jelek me qendisje

0nga 5
(0)
 • Materiali: Triko. Triko + jelek me qendisje ne ngjyre puder. Gjatesia e jelekut: 85 cm Gjatesia e trikos: 91 cm Masa standart.  ...
Disponueshmëria:

1në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Komplet me dy bluze ne ngjyre bezhe

0nga 5
(0)
 • Materiali: Triko. Komplet me dy pjese, me bluze me menge te shkurtra poshte dhe me pjesen e bluzes siper me spile dhe me detaje guresh. Gjatesia: 63 cm. ...
Disponueshmëria:

1në magazinë

1,700 L Shto në shportë

Komplet ngjyre tulle me dy bluza

0nga 5
(0)
 • Materiali: Triko. Komplet me dy pjese, me bluze me menge te shkurtra poshte. Bluza e siperme me spile, me gure dhe me zbukurime. Gjatesia e kompletit: 73 cm. ...
Disponueshmëria:

1në magazinë

1,700 L Shto në shportë