Veshje per te rritur

Tunik sportiv ne ngjyre te zeze

0nga 5
(0)
 • Materiali: Krem. Tunik ne ngjyre te zeze ,me kapuc me lidhese. Tuniku me  zinxhir para,  me 2 xhepa dhe menget me llastik. Detaje dekorative te menget dhe ne pjesen e parme ne ngjyre le...
Disponueshmëria:

1në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Tunik sportiv krem ne ngjyre roze

0nga 5
(0)
 • Materiali:Krem.Bluze ngjyre roze ,me kapuc.Kapuci i bluzes ka lidhese ne  ngjyre roze. Bluza ka zinxhir ne te gjithe gjatesine e saj.Gjatesia e bluzes:110cm...............
Disponueshmëria:

3në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Tunik sportiv krem ne ngjyre blu

0nga 5
(0)
 • Materiali:Krem.Bluze ngjyre blu ,me kapuc.Kapuci i bluzes ka lidhese ne  ngjyre blu. Bluza ka zinxhir ne te gjithe gjatesine e saj.Gjatesia e bluzes:110cm............
Disponueshmëria:

2në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Jelek sportiv ngjyra e zeze

0nga 5
(0)
 • Materiali:Pambuk.Jelek ne ngjyre te zeze,me kapuc dhe zinxhir ne te gjithe gjatesine e tij. Kapuci i jelekut ka lidhese ne ngjyre argjendi.Jeleku eshte me menge zhapone. Gjatesia e jelekut:83cm.........
Disponueshmëria:

3në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Bluze sportive ngjyre e bardhe

0nga 5
(0)
 • Materiali:Pambuk.Bluze ngjyre e bardhe,me kapuc.Kapuci i bluzes ka lidhese ne  ngjyre te bardhe. Bluza ka detaje guresh tek pjesa e kraherorit.Gjatesia e bluzes:85cm.........
Disponueshmëria:

3në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Bluze sportive ngjyre e zeze

0nga 5
(0)
 • Materiali:Pambuk. Bluze pambuku ne ngjyre e zeze, me menge te gjata, me detaje guresh tek pjesa e kraherorit.  Gjatesia e bluzes:90cm......
Disponueshmëria:

3në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Bluze sportive ngjyre blu e erret

0nga 5
(0)
 • Materiali:Pambuk. Bluze ngjyre blu e erret,me kapuc dhe zinxhir tek pjesa e kraherorit.Kapuci i bluzes ka lidhese ne  ngjyre argjendi. Bluza eshte me menge te gjata dhe  ka detaje guresh pje...
Disponueshmëria:

3në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Bluze sportive ngjyre puder

0nga 5
(0)
 • Materiali:Pambuk.Bluze pambuku ne ngjyre puder, me menge te gjata, me detaje guresh tek pjesa e kraherorit.  Gjatesia e bluzes:90cm...
Disponueshmëria:

3në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Bluza trecerekshe kasike e zeze

0nga 5
(0)
 • Materiali: Bluze Pambuk, ngjyre te zeze, me menge trecerekshe, me detaje teminash.  Gjatesia e bluzes: 78 cm Masa: M/L/Xl  ...
Disponueshmëria:

3në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Tunik vishnje me temina

0nga 5
(0)
 • Materiali: Triko. Tunik ne ngjyre vishnje,me detaje teminash. Gjatesia e tunikut: 90 cm Masa standart.  ...
Disponueshmëria:

1në magazinë

2,000 L Shto në shportë

Tunik i zi me model me cepa

0nga 5
(0)
 • Materiali: Zhars. Ngjyre e zeze. Model me cepa. Gjatesia e tunikut: 123 cm....
Disponueshmëria:

1në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Tunik i zi me prerje çapraz dhe me temina

0nga 5
(0)
 • Materiali: Zhars. Ngjyre e zeze. Me model çapraz, njera ane e prerjes çapraz me detaje teminash. Gjatesia e tunikut: 108 cm. ...
Disponueshmëria:

1në magazinë

2,500 L Shto në shportë