Veshje per te rritur

Jelek pellush ne ngjyre te bardhe

0nga 5
(0)
  • Materiali: Pellush. Ne ngjyre te zeze, me astar poshte. Gjatesia e jelekut: 70 cm....
Disponueshmëria:

1në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Jelek pellush ne ngjyre vishnje

0nga 5
(0)
  • Materiali: Pellush. Ne ngjyre te zeze, me astar poshte. Gjatesia e jelekut: 70 cm....
Disponueshmëria:

2në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Jelek pellush ne ngjyre te zeze

0nga 5
(0)
  • Materiali: Pellush. Ne ngjyre te zeze, me astar poshte. Gjatesia e jelekut: 70 cm....
Disponueshmëria:

1në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Jelek i kuq me trendafil para

0nga 5
(0)
  • Materiali: Krem i plote. Ngjyre e kuqe, me jake rrethore dhe me nje lule ne sup. Gjatesia e jelekut: 66 cm....
Disponueshmëria:

1në magazinë

1,400 L Shto në shportë