Veshje per te rritur

Fustan gurkali+ pelerine tyl

0nga 5
(0)
  • Materiali: Tyl dhe sejlon. Ngjyra gurkal. Fustan me  krahe te gjata materjal seilon dhe teper thjeshte Gjatesia e fustanit:147 cm. Pelerina eshte materjal tyli .Pelerina ka punim dantelle, perlas...
Disponueshmëria:

5në magazinë

7,000 L Shto në shportë

Fustan i zi + pelerine tyl

0nga 5
(0)
  • Materiali: Tyl dhe sejlon. Ngjyra  e zeze. Fustan me  krahe te gjata materjal seilon dhe teper thjeshte Gjatesia e fustanit:147 cm. Pelerina eshte me punim tyli dhe gure dekorative ne pjesen...
Disponueshmëria:

4në magazinë

7,500 L Shto në shportë