Veshje per te rritur

Xhup i zi trecereksh .

0nga 5
(0)
  • Materiali: Xhup. Xhup i zi trecereksh me zinxhir para. Kapuci me pellush i cili nuk hiqet. Xhupi ka 2 xhepa. Pjesa e brendshme e xhupit eshte me push ne te gjithe gjatesine e tij. Xhupi ka rrip n...
Disponueshmëria:

3në magazinë

4,500 L Shto në shportë

Xhup gri trecereksh .

0nga 5
(0)
  • Materiali: Xhup. Xhup gri trecereksh me zinxhir para. Kapuci me zinxhir e pellush i cili mud te hiqet. Xhupi ka 2 xhepa me zinxhir. Masa: 44 Gjatesia: 98 cm...
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,500 L Shto në shportë

Xhup i zi trecereksh .

0nga 5
(0)
  • Materiali: Xhup. Xhup i zi trecereksh me lidhje per mesi e me zinxhir i mbuluar. Kapuci eshte me pellush nga brenda i cili mud te hiqet. Xhupi ka 2 xhepa. Pjesa e brendshme e xhupit eshte me pellush d...
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,500 L Shto në shportë

Xhup kaf trecereksh .

0nga 5
(0)
  • Materiali: Xhup. Xhup kafe trecereksh me zinxhir para. Kapuci eshte me pellush i cili mud te hiqet. Xhupi ka 2 xhepa me zinxhir. Masa: 44 Gjatesia: 117 cm...
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,500 L Shto në shportë

Xhup i zi trecereksh .

0nga 5
(0)
  • Materiali: Xhup. Xhup i zi trecereksh me zinxhir, me lidhje ne mes. Kapuci eshte me pellush i cili mud te hiqet. Xhupi ka 2 xhepa me zinxhir. Masa: 42 Gjatesia: 108 cm...
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,500 L Shto në shportë

Xhup i zi trecereksh .

0nga 5
(0)
  • Materiali: Xhup. Xhup i zi trecereksh me zinxhir e me rrip ne mes. Kapuci eshte me pellush i cili mud te hiqet. Xhupi ka 2 xhepa me zinxhir. Masa: 3XL Gjatesia: 106 cm...
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,500 L Shto në shportë

Xhup trecereksh ngjyre e verdhe me kapuc

0nga 5
(0)
  • Materiali: Xhup. Xhup trecereksh ngjyre e verdhe ,me zinxhir ne gjithe gjatesine e tij qe siguron mbylljen.Xhupi ka rrip ne mes dhe dy xhepa te tjere  funksional ne secilen ane. Xhupi brenda ka p...
Disponueshmëria:

2në magazinë

4,500 L Shto në shportë

Xhup trecereksh ngjyre vishnje e erret me kapuc pellushi

0nga 5
(0)
  • Materiali: Xhup. Xhup trecereksh ngjyre vinshnje e erret ,me zinxhir para i mbuluar me kopsa.Xhupi ka lidhje ne mes, me xhepa me zinxhir siper kraherorit dhe dy xhepa te tjere  funksional ne seci...
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,500 L Shto në shportë

Xhup trecereksh i kuq me kapuc pellushi

0nga 5
(0)
  • Materiali: Xhup. Xhup trecereksh kuq me zinxhir para i mbuluar me kopsa. Me lidhje ne mes, me 2 xhepa me kapak siper gjoksit. Kapuci i pellushit eshte me zinxhir qe i hiqet. Pjesa e brendshme e xhupit...
Disponueshmëria:

1në magazinë

4,500 L Shto në shportë