Veshje per te rritur

Xhilbab ngjyre gri ne refleks lejla

0nga 5
(0)
 • Materiali: Mendafshi i Medines. Fund + shami. Ngjyre gri ne refleks lejla. Shamia me nga 2 kopsa ne menge. Fundi me llastik ne bel dhe me xhep me zinxhir. Gjatesia e shamise: 130 cm. Gjatesia e fundit...
Disponueshmëria:

4në magazinë

5,500 L Shto në shportë

Xhilbab ngjyre bezhe

0nga 5
(0)
 • Materiali: Mendafshi i Medines. Fund + shami. Ngjyre bezhe. Shamia me nga 2 kopsa ne menge. Fundi me llastik ne bel dhe me xhep me zinxhir. Gjatesia e shamise: 130 cm. Gjatesia e fundit: 100 cm. ...
Disponueshmëria:

5në magazinë

5,500 L Shto në shportë

Xhilbab ngjyre jeshile

0nga 5
(0)
 • Materiali: Mendafshi i Medines. Fund + shami. Ngjyre jeshile. Shamia me nga 2 kopsa ne menge. Fundi me llastik ne bel dhe me xhep me zinxhir. Gjatesia e shamise: 130 cm. Gjatesia e fundit: 100 cm.&nbs...
Disponueshmëria:

1në magazinë

5,500 L Shto në shportë

Xhilbab ngjyre gri e erret

0nga 5
(0)
 • Materiali: Mendafshi i Medines. Fund + shami. Ngjyre gri e erret. Shamia me nga 2 kopsa ne menge. Fundi me llastik ne bel dhe me xhep me zinxhir. Gjatesia e shamise: 130 cm. Gjatesia e fundit: 100 cm....
Disponueshmëria:

5në magazinë

5,500 L Shto në shportë

xhilbab ngjyre gri

0nga 5
(0)
 • Materiali: Mendafshi i Medines. Fund + shami. Ngjyre gri. Shamia me nga 2 kopsa ne menge. Fundi me llastik ne bel dhe me xhep me zinxhir. Gjatesia e shamise: 130 cm. Gjatesia e fundit: 100 cm. ...
Disponueshmëria:

2në magazinë

5,500 L Shto në shportë

Shamia e xhilbabit ne ngjyre te zeze

0nga 5
(0)
 • Materiali: Mendafshi i Medines. Ngjyra e zeze. Shamia me nga 2 kopsa ne menge. Gjatesia: 120 cm. ...
Disponueshmëria:

8në magazinë

2,500 L Shto në shportë

Xhilbab ne ngjyre te zeze

0nga 5
(0)
 • Materiali: Mendafshi i Medines. Fund + shami. Ngjyre e zeze. Shamia me nga 2 kopsa ne menge. Fundi me llastik ne bel dhe me xhep me zinxhir. Gjatesia e shamise: 130 cm. Gjatesia e fundit: 100 cm. ...
Disponueshmëria:

3në magazinë

5,500 L Shto në shportë

Xhilbab ngjyre jeshile e eret

0nga 5
(0)
 • Materiali: Mendafshi i Medines. Fund + shami. Ngjyre ulliri. Shamia me nga 2 kopsa ne menge. Fundi me llastik ne bel dhe me xhep me zinxhir. Gjatesia e shamise: 130 cm. Gjatesia e fundit: 100 cm. ...
Disponueshmëria:

1në magazinë

5,500 L Shto në shportë

Xhilbab kafe e erret

0nga 5
(0)
 • Materiali: Mendafshi i Medines. Fund + shami. Ngjyre kafe e erret. Shamia me nga 2 kopsa ne menge. Fundi me llastik ne bel dhe me xhep me zinxhir. Gjatesia e shamise: 130 cm. Gjatesia e fundit: 100 cm...
Disponueshmëria:

5në magazinë

5,500 L Shto në shportë

Xhilbab kafe e hapur

0nga 5
(0)
 • Materiali: Mendafshi i Medines. Fund + shami. Ngjyre kafe e hapur. Shamia me nga 2 kopsa ne menge. Fundi me llastik ne bel dhe me xhep me zinxhir. Gjatesia e shamise: 130 cm. Gjatesia e fundit: 100 cm...
Disponueshmëria:

4në magazinë

5,500 L Shto në shportë

Xhilbab ngjyre gri

0nga 5
(0)
 • Materiali: Mendafshi i Medines. Fund + shami. Ngjyre gri. Shamia me nga 2 kopsa ne menge. Fundi me llastik ne bel dhe me xhep me zinxhir. Gjatesia e shamise: 130 cm. Gjatesia e fundit: 100 cm. ...
Disponueshmëria:

3në magazinë

5,500 L Shto në shportë

Xhilbab ngjyre lejla

0nga 5
(0)
 • Materiali: Mendafshi i Medines. Fund + shami. Ngjyre lejla. Shamia me nga 2 kopsa ne menge. Fundi me llastik ne bel dhe me xhep me zinxhir. Gjatesia e shamise: 130 cm. Gjatesia e fundit: 100 cm. ...
Disponueshmëria:

1në magazinë

5,500 L Shto në shportë