Sexhade

Sexhade te vogla katrore

0nga 5
(0)
 • Materiali: Kadife dhe pambuk. Sexhade te vogla per te vendosur koken. Permasat 35 x 30 cm....
Disponueshmëria:

1në magazinë

500 L Shto në shportë

Sexhade e vogel per te vendosur koken

0nga 5
(0)
 • Materiali: Kadife dhe pambuk. Sexhade te vogla per te vendosur koken. Permasat 35 x 30 cm....
Disponueshmëria:

1në magazinë

500 L Shto në shportë

Sexhade e vogel katrore

0nga 5
(0)
 • Materiali: Kadife dhe pambuk. Sexhade te vogla per te vendosur koken. Permasat 35 x 30 cm....
Disponueshmëria:

1në magazinë

500 L Shto në shportë

Sexhade e vogel katrore

0nga 5
(0)
 • Materiali: Kadife dhe pambuk. Sexhade te vogla per te vendosur koken. Permasat 35 x 30 cm....
Disponueshmëria:

4në magazinë

500 L Shto në shportë

Sexhade e vogel katrore

0nga 5
(0)
 • Materiali: Kadife dhe pambuk. Sexhade te vogla per te vendosur koken. Permasat 35 x 30 cm....
Disponueshmëria:

5në magazinë

500 L Shto në shportë

Sexhade per femije + mbajtese Kur'ani

0nga 5
(0)
 • Materiali: Me cope me shkelqim. Sexhade dy funksionale, sexhade per namaz per femije dhe mbajtese Kur'ani ose diçkaje tjeter. Permasat: 70 X 40 cm. ...
Disponueshmëria:

1në magazinë

600 L Shto në shportë

Sexhade per femije ngjyre uthull

0nga 5
(0)
 • Materiali: Kadife dhe pambuk. Sexhade per femije. Ngjyre uthull. Permasat 60 x 30 cm....
Disponueshmëria:

1në magazinë

600 L Shto në shportë

Sexhade per femije ngjyre uthull me lule

0nga 5
(0)
 • Materiali: Kadife dhe pambuk. Sexhade per femije. Ngjyre uthull me lule. Permasat 76 x 40 cm....
Disponueshmëria:

1në magazinë

600 L Shto në shportë

Sexhade per femije ngjyre kafe me rombe

0nga 5
(0)
 • Materiali: Kadife dhe pambuk. Sexhade per femije. Ngjyre kafe me rombe. Permasat 76 x 40 cm....
Disponueshmëria:

5në magazinë

600 L Shto në shportë

Sexhade per femije ngjyre kafe

0nga 5
(0)
 • Materiali: Kadife dhe pambuk. Sexhade per femije. Ngjyre kafe me hark ne pjesen e parme. Permasat 76 x 38 cm....
Disponueshmëria:

3në magazinë

600 L Shto në shportë

Sexhade per femije ngjyre vishnje

0nga 5
(0)
 • Materiali: Kadife dhe pambuk. Sexhade per femije. Ngjyre vishnje me rombe. Permasat 77 x 38 cm....
Disponueshmëria:

2në magazinë

600 L Shto në shportë

Sexhade per femije ngjyre jeshile me lule

0nga 5
(0)
 • Materiali: Kadife dhe pambuk. Sexhade per femije. Ngjyre jeshile me lule. Permasat 60 x 30 cm....
Disponueshmëria:

7në magazinë

500 L Shto në shportë

Sexhade per femije ngjyre uthull me lule

0nga 5
(0)
 • Materiali: Kadife dhe pambuk. Sexhade per femije. Ngjyre uthull me lule. Permasat 60 x 30 cm. ...
Disponueshmëria:

6në magazinë

500 L Shto në shportë

Sexhade per femije ngjyra e kalter me motive ne cepa

0nga 5
(0)
 • Materiali: Kadife dhe pambuk. Sexhade per femije. Ngjyra e kalter me motive neper cepa. Permasat 76 x 40 cm....
Disponueshmëria:

7në magazinë

600 L Shto në shportë

Sexhade per femije lejla me motive

0nga 5
(0)
 • Materiali: Kadife dhe pambuk. Sexhade per femije. Ngjyra lejla me motive. Permasat 120 x 70 cm. Pesha: 800 gr....
Disponueshmëria:

8në magazinë

500 L Shto në shportë

Sexhade per te rritur me thurje roze e hapur me bezhe

0nga 5
(0)
 • Materiali: Me thurje. Ngjyra roze e hapur me bezhe. Permasat 120 x 70 cm. Pesha: 170 gr....
Disponueshmëria:

1në magazinë

1,000 L Shto në shportë

Sexhade per te rritur me thurje ngjyre jeshile me te bardhe

0nga 5
(0)
 • Materiali: Me thurje. Ngjyra jeshile e hapur me te bardhe. Permasat 120 x 70 cm. Pesha: 170 gr....
Disponueshmëria:

4në magazinë

1,000 L Shto në shportë

Sexhade per te rritur me thurje ngjyre e verdhe me te bardhe

0nga 5
(0)
 • Materiali: Me thurje. Ngjyra e verdhe me te bardhe. Permasat 120 x 70 cm. Pesha: 170 gr....
Disponueshmëria:

10në magazinë

1,000 L Shto në shportë

Sexhade per te rritur me thurje ngjyre e verdhe dhe bezhe

0nga 5
(0)
 • Materiali: Me thurje. Ngjyra e verdhe dhe bezhe. Permasat 120 x 70 cm. Pesha: 170 gr....
Disponueshmëria:

13në magazinë

1,000 L Shto në shportë

Sexhade per te rritur me thurje ngjyre e kalter dhe bezhe

0nga 5
(0)
 • Materiali: Me thurje. Ngjyra e kalter me bezhe. Permasat 120 x 70 cm. Pesha: 170 gr....
Disponueshmëria:

11në magazinë

1,000 L Shto në shportë