Veshje per femije

Veshje namazi per femije

0nga 5
(0)
  • Materiali: Pambuk. Fustan + shami. Ngjyre roze e erret . Mosha: 6 vjece. Gjatesia e fustanit: 122 cm. ............
Disponueshmëria:

1në magazinë

2,000 L Shto në shportë

Veshje namazi per femije

0nga 5
(0)
  • Materiali: Pambuk. Fustan + shami. Ngjyre roze e ndezur . Mosha: 6 dhe 7 vjece. Gjatesia e fustanit: 125 cm. ............
Disponueshmëria:

2në magazinë

2,000 L Shto në shportë

Veshje namazi per femije

0nga 5
(0)
  • Materiali: Pambuk. Fustan + shami. Ngjyre roze . Mosha: 7 vjece. Gjatesia e fustanit: 125 cm. ............
Disponueshmëria:

1në magazinë

2,000 L Shto në shportë

Veshje namazi per femije

0nga 5
(0)
  • Materiali: Pambuk. Fustan + shami. Ngjyre rose e lehte . Mosha: 7 vjece. Gjatesia e fustanit: 125 cm. ............
Disponueshmëria:

1në magazinë

2,000 L Shto në shportë

Veshje namazi per femije

0nga 5
(0)
  • Materiali: Pambuk. Fustan + shami. Ngjyre blu e erret . Mosha: 7 dhe 8 vjece. Gjatesia e fustanit: 125 cm. .........
Disponueshmëria:

2në magazinë

2,000 L Shto në shportë

Veshje namazi per femije

0nga 5
(0)
  • Materiali: Pambuk. Fustan + shami. Ngjyre pjepri. Mosha: 6 dhe 7 vjece. Gjatesia e fustanit: 122 cm. .........
Disponueshmëria:

2në magazinë

2,000 L Shto në shportë

Veshje namazi per femije

0nga 5
(0)
  • Materiali: Pambuk. Fustan + shami. Ngjyre mente. Mosha 6 dhe 7 vjece. Gjatesia e fustanit: 122 cm. .........
Disponueshmëria:

2në magazinë

2,000 L Shto në shportë