Grykore

Grykore

0nga 5
(0)
  • Materiali: Pambuk. Ngjyra blu. Punim i thjeshte. Pa llastik ne krah....
Disponueshmëria:

1në magazinë

500 L Shto në shportë

Grykore

0nga 5
(0)
  • Materiali: Pambuk. Ngjyre pane. Punim i thjeshte. Me llastiqe per tu vendosur ne krah....
Disponueshmëria:

2në magazinë

500 L Shto në shportë

Grykore

0nga 5
(0)
  • Materiali: Pambuk. Ngjyre e bardhe. Punim i thjeshte. Me llastiqe per tu vendosur ne krah....
Disponueshmëria:

1në magazinë

500 L Shto në shportë

Grykore

0nga 5
(0)
  • Materiali: Pambuk. Ngjyra bezhe. Punim i thjeshte. Me llastiqe per tu vendosur ne krah....
Disponueshmëria:

2në magazinë

500 L Shto në shportë

Grykore

0nga 5
(0)
  • Materiali: Pambuk. Ngjyra kafe. Me tantelle ne jake dhe ne pjesen e parme. Me llastiqe per tu vendosur ne krah. ...
Disponueshmëria:

2në magazinë

500 L Shto në shportë